Dostava in poštnina

Vsako naročilo, pregledamo in obravnavamo še isti dan oz. najkasneje naslednji delovni dan po oddaji naročila. V kolikor to ni izvedljivo, na vstopno stran obesimo obvestilce o morebitni zamudi.

Ker je vsak izdelek narejen ročno, z veliko mero natančnosti, to terja svoj čas. Po izvedbi celotne konzultacije o željah se potrudim, da je izdelek pri vas že v petih do sedmih dneh. Če slučajno pride do zamud in potrebujem več časa, pa vas o tem seveda obvestim.

In kaj če nujno potrebujete izdelek v najkrajšem možnem času? Ni panike! Oddajte naročilo in me čimprej kontaktirajte na e-mail marusa@carobniprstki.com. Naredila bom vse, kar je v moji moči, da bo paket pravočasno pri vas.

Paketke dostavlja Pošta Slovenije. Kaj če vas ni doma, ko vas poštar obišče? Nič hudega. Pustil vam bo obvestilce, s katerim paket čimprej dvignete na svoji pošti. Tam vas bo namreč čakal le 15 koledarskih dni, po preteku tega roka pa se bo vrnil k meni. Ker to predstavlja visoke stroške in je neprijetno, da morate ponovno plačevati poštnino, vas prosim, da ne čakate na zadnji dan 🙂

Znesek pakiranja in poštnine znaša 4,50€, ne glede na višino zneska nakupa. Znesek poštnine se lahko spremeni glede na težo izdelka. O tem je naročnik obveščen že ob naročilu.

Cene dostave veljajo za pošiljke, dostavljene znotraj Slovenije. Znesek dostave v tujino se obračuna po ceniku Pošte Slovenije.

Ta stran uporablja piškotke. Več...

Ta spletna stran uporablja piškotke. Če boste še naprej uporabljali to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali če kliknete »Ugrizni«, se strinjate.

Zapri