Maruša

Rojena sem na sončno, vročo julijsko nedeljo in obožujem poletje. Nikoli se naveličam sonca, vonja morja in nežne sapice, ki plapola skozi moje razkuštrane lase. Navdušujeta me vonj sivke in vijolična barva. (Skoraj) vedno sem nasmejana in vesela,  sem ter tja pa “rakasto” sanjava in muhasta. 😉

Neizmerno uživam v ustvarjanju, obožujem glasbo, vedno pogosteje pa obujem tudi plesne čevelce. Svoj prosti čas posvečam športu in kakšni zanimivi knjigi, ter seveda mojim najdražjim. Prav posebno poglavje v mojem življenju pa so potovanja, ki me navdihujejo in začarajo … zelo pogosto pa so ravno ta razlog za nova ustvarjanja. Saj veste, ženske vedno na poti kaj potrebujemo.

Moje profesionalno življenje se vrti okoli medijev: pisanje, branje, snemanje, montiranje, ustvarjanje … Ker v svojem delu neizmerno uživam sem se odločila, da svoje profesionalno znanje združim z mojo drugo ljubeznijo – ustvarjanjem.

Blog

Nakit sem začela ustvarjati v srednji šoli, v času izpitov na fakulteti pa je v moji glavi mrgolelo idej za torbice. Nekatere so postale tudi resničnost. Nekaj let kasneje sem se podala še v čarobni svet papirja in začela z ustvarjanjem osebnih čestitk, albumov za otroke, … potem so prišle ponovno torbice, nakit, … Največ ustvarjam zase, za prijateljice in znance. Pogosto pa se moji izdelki znajdejo tudi v rokah novih lastnikov kot darilo. Srečna sem, ko ustvarim unikatno in (p)osebno darilo, saj verjamem, da je to najlepše, drugačno in iz 💜.

Že nekaj let ustvarjam tudi blog,  ki je sem ter tja zaradi službenih obveznosti malo “počival”. V mojem tretjem poskusu, upam, da temu ne bo več tako. No … se bom zelo potrudila 😊

Na blogu tako lahko najdete USTVARJALNICO, ki vam ponuja vse tisto, kar ustvarim sama in s pomočjo navodil lahko ustvarite tudi vi. Tu se najdejo tudi vsebine, ki jih naredijo drugi ustvarjalci.

V ČVEKALNICI svoje mesto najdejo zanimivosti iz DIY sveta, moji zapisi in razmišljanja, v MINI ČAROVNIJAH pa vse kar lahko ustvarite za in z vašimi malčki.

Leto 2019 je prineslo še eno novost – ŠTORKLJO. Namenjena je vsem bodočim mamicam, ki bodo ustvarile uniktne izdelke za svojega malčka.

Veselim se druženja z vami 😊