Pogosta vprašanja

Kako lahko postanem kupec?

S poslanim sporočilom prek čvekalnice lahko oddate povprašeanje po izdelku.

Kako kupujem?

Izdelek, ki ga želite kupiti, zapišete v e-sporočilo. Prav tako pa tudi vse dodatne želje in vprašanja. Po oddanem povpraševanju/naročilo boste v roku 24 ur prejeli povratni mail z dodatnimi vprašanji, potrebnimi za usklajevanje, ali potrdilom naročila.

Kako plačam naročeno?

Na voljo sta 2 različna načina plačila:

PLAČILO PO PREDRAČUNU: predračun, ki ga prejmete na e-mail, lahko poravnate preko spletne banke ali položnice na pošti.

Z GOTOVINO OB PREVZEMU: kupnino plačate poštnemu uslužbencu ob prevzemu paketa, Pošta Slovenije pa za storitev zaračuna provizijo, ki je po pogodbi krita iz poštnine. V tem primeru poštnina znaša 4,50€, ne glede na znesek nakupa. Poštni uslužbenec vam za zaračuna isti znesek, kot je naveden na paketu, brez dodatnih provizij.

Kdo mi dostavi paket in koliko stane poštnina?

Dostavo vrši Pošta Slovenije. Če vas ob obisku poštarja ni doma, vam pusti obvestilo, s katerim paket prevzamete na svoji pošti.

Znesek poštnine je odvisen od načina plačila. Poštnina znaša 4,50€. Poštnina se lahko tudi spremeni, glede na izdelek, ki ga naročate. O tem se naročnika obvesti že v potrditvenem mailu z vsemi specifikacijami naročila.

Ali lahko izdelke osebno prevzamem?

Naročene izdelke lahko prevzamete tudi osebno za kar bo potrebno nekaj dodatnih usklajevanj.

Ali imate trgovino oz. razstavni prostor?

Lastne fizične trgovine nimam, zato ogled izdelkov pri meni ni mogoč.

Kaj če z izdelkom nisem zadovoljen?

V izdelke vedno vložim svoj maksimum, fotografije na spletni strani pa prikazujejo resnično podobo izdelka. Če ste si izdelek kljub temu predstavljali drugače in z njim niste zadovoljni, ga seveda lahko vrnete, v kolikor je v originalni embalaži, nepoškodovan in nenošen. Kontaktirajte me na marusa@carobniprstki.com.

Ne najdete odgovora na svoje vprašanje?

Nič hudega:) Pošljite mi sporočilo iz tvojega uporabniškega profila, mail na marusa@carobniprstki.com ali pa me kliknite na FB-ju. Odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času.