Čarovniška pegasta buča z blogerske konference

To sredo sem se udeležila druge blogerske konference #od hobija do biznisa, nad katero sem se navdušila že lani. Vsako znanje je dobrodošlo in tudi druga epizoda te konference me ni razočala.

Zanimivi govorci so v meni povzročili val novih idej in dneve, ko bodo moji možgančki premlevali in iskali nove, zanimive in drugačne poti za nadgradnjo mojega hobija. In to je tisto, česar sem bila zelo vesela.

Poleg zanimivih sogovornikov pa so bila prisotna tudi podjetja, ki z blogerji že sodelujejo. Med drugim tudi Mercator, ki je vsem udeležencem podaril lepo jesensko bučo s povabilom k sodelovanju v prav posebnem izzivu. #MercatorBučijada je natečaj za blogerje, ki bi iz buče izdelali unikatno bučo za noč čarovnic. In le kako me ne bi zasrbeli prsti, ki tako radi ustvarjajo.?

Z malo domišljije in enim modnim dodatkom, je nastala pegasta prijazna buča, ki jo vidite na začetku članka. ?  Za vse tiste, ki bi radi ohranili bučo dlje časa pa še nasvet. Namesto svečke sem za osvetlitev uporabila led lučke na vrvici, ki sem jih kupila ta teden v Lidlu.

Kako vam je všeč zamisel? Kakšna pa je vaša buča za letošnjo noč čarovnic??

Želim vam lep konec tedna,

Dodaj odgovor