DIY: Vonj jeseni na domači mizi

Barvita jesen. Neponovljive slike narave, ki se počasi odpravlja na zimsko spanje. Kostanj. Buče. Vse to je lahko navdih za vašo jesensko dekoracijo. 🎃🍂

Lani sem pripravila naravno dekoracijo – buča, kostanj in nekaj listov. Da bi bilo letos malo drugače in uporabno dlje ter večkrat,  sem se odločila da se tokrat ne podam v naravo ampak na raziskovanje po trgovinah. Navdušena nad ponudbo v trgovini KIK sem hitro našla vse, kar potrebujem za letošnji aranžma.

Odločila sem se, da letos uporabim podobne elemente kot lani ker so mi všeč, a aranžma vseeno more vseeno izgledati malo drugače kot lani.

Na največje veselje sem doma ugotovila da buča ni samo elegantna, ampak se v njej nahajajo še lučke. Kaj boljšega kot jesenska romantična dekoracija? 💗 Umetne liste sem dodala, da aranžmaju dodam malo barve, saj sem na okoliških zelenicah našla le rjave liste. Kostanj je prijazno prispevala moja tašča – preostanek ki ni končal na aranžmaju bova v prihodnjih dneh pridno pojedla 😊 Delček lesa pa je primeren za aranžma kot tudi za kakšno lepo pogostitev, tako da je uporaben čez celo leto.

Kakšni pa so oziroma bodo vaši jesenski aranžmaji?

Comments · 1

Dodaj odgovor