Elegantna stekleni(čka) za vodo

Tokrat na boste imeli polne delovne mize, na tleh kup bleščic, ki jih boste sesali še 14 dni in na pol polepljenih prstov 🙂 Tokrat sem se podala na lov za elegantno stekleni(čko) za vodo.

Če ne izdelujem, gledam. In včasih tudi kupim. Ali pa dobim. Vsi moji najdražji zelo dobro vedo, da mi je všeč drugačno, lepo, unikatno. In tako je tudi s steklenico za vodo. Vsi jih imamo velikooo, ampak ali je kakšna res taka, ki ne služi le za vodo, ampak tudi za dekoracijo?

Svojo trenutno (že drugo po vrsti) najljubšo, mi je prinesel predzadnji decembrski dobri mož. Sliši pa na ime equa. Njihova ponudba je res pestra. Kar pa me bolj navdušuje je, da so poleg praktičnosti steklenice tudi lepe. Doma tako z največjim veseljem nosim stekleničko iz kolekcije Stardust.

Foto: equa.com

Stekleničko pa lahko tudi personalizirate z vašim izbranim napisom. Tako presenečenje sem lansko leto pripravila moji mami.

Opazila sem še eno zanimivo slovensko stvaritev – Bellabeat steklenica. Lahko ji rečemo tudi pametna steklenica, ki beleži vašo hidracijo in vas opominja na to, da morate piti.

Foto: bellabeat.com

Potem pa je tu še moja zadnja, tudi slovenska Flaška, ki je super uporabna na poti – in seveda je lahko tudi lepa 🙂 Darilo mojih prijateljev, s katerim so me še kako razveselili, ker je čisto moja. Vse oblikovalske navdušenke si svojo flaško lahko oblikujete tu.

 

Dodaj odgovor