Ideje za izdelavo adventnega koledarja

Bliža se praznični december in vsako leto se veselim presenečenj v adventnem koledarju, ki mi ga pripravi moja mami. Seveda, ga pripravim tudi jaz zanjo:-) Tako vsak dan do božiča z malimi pozornostmi – naj si bodo misli ali darilca – razveseljujeva druga drugo. Med iskanjem idej za letošnji adventni koledar sem se odločila, da nekaj preprostih in lepih, delim tudi z vami.? ?

Papirnate vrečke in obešalnik
Preprost, a zelo simpatičen koledar lahko sestavite iz obešalnika in lepih, papirnatih vrečk, ki jih zalepite z nalepkami, zaprete s kljukicami in zavežete z lepimi trakovi.

Foto: gofeminin.de I stampington.com

Naravno
Paketke lahko obesimo tudi na suhe veje, dodamo malo smrečja in v dom poleg predprazničnega vzdušja vnesemo tudi vonj narave.  

Foto: Lapin blu I La Petite Cuisine

Namesto daril, lepe želje
Lepe želje vedno polepšajo dan. Zelo lično jih lahko zavijete v ovojnice, ki jih zalepite z luštnimi nalepkami. Ali pa želje skrijete v prozorne plastične bukice, ki jih okrasite z malo vatke in lepim trakom.

Foto: blogovin.com I elbekind.blogspot.si

Preprosta darila
Darilca ali želje lahko lično zavijete tudi v škatljice od vžigalic ali kartonske rolice. Dodate le nekaj prazničnega papirja in dodatkov. Seveda pa ne pozabite tudi ne številke 🙂

Foto: toriejayne.com I Northstory

Darilca v kozarčkih
Meni zelo ljub koledarček pa sem našla na blogu Bonnemaman. Naredili so ga iz mini kozarčkov za vlaganje. Kako se dopade vam?

Foto: blog.bonnemaman

? Luštne mini kozarčke sem našla v Merkurjevi spletni trgovini.

? Ker so se mi ideje zdele zanimive sem jih z veseljem zbrala v članek. Avtorji idej so navedeni ob opisu. Slike so last ustvarjalcev.

Dodaj odgovor