Adventni koledar

Mark je predlagal, da bi v svoji sobi imel majhno smreko z okraski. Da bo ta še bolj zanimiva, jo bodo krasili paketki adventnega koledarja. V njih bodo razne naloge, aktivnosti, presenečnja, … sem ter tja pa tudi kaj sladkega. 🎄🦌

O S N O V N E   I N F O R M A C I J E 
⌛ do 1 h⚖️ preprostoza starše
M A T E R I A L, P R I P O M O Č K I in A K T I V N O S T I

Smrekico sem kupila v Tediju. Paket vsebuje:

  • smreko
  • 24 paketov
  • nalepke s številkami in simboli
  • trak za paketke

Vsak dan bo paketek vseboval aktivnost, čokoladico ali majhno darilce.

Večino darilc sem našla v Tediju.
MINI OBESKI: Bolj kot se bomo bližali praznikom, bolj bo Markova mini smreka dobivala praznično podobo. Prazna mesta na adventni smrekici bodo krasili mini obeski, ki se bodo skrivali v paketkih koledarja.

TAČKE NA PATRULJI: Med darila sem dodala še “obvezno opremo” – dve figurici Tačk na patrulji. Gre za radirki, ki pa zagotovo ne bosta služili prvotnemu namenu. Verjamem, da bosta Bron in Maršal najboljši igrači daleč naokoli.

SLADKO PRESENEČENJE: Sem ter tja bo koledar vseboval tudi kakšno sladko presenečenje. Decembra je dovoljeno malo kršiti pravila glede sladkorja, drži?

AKTIVNOSTI: Koledar vsebuje tudi razne aktivnosti, ki Marka veselijo.


Dober mesec sem ideje za koledar pisala na seznam. Potem sem vse skupaj združila v koledar.

Listke sem oblikovala v Canvi. Brezplačni online program omogoča neomejeno možnosti za oblikovanje. Ima pa tudi že precej brezplačnih predlog in ena izmed teh so tudi jelenčki, ki bodo glavni frajerji letošnjega adventnega koledarja.

Če vam je grafična predloga našega koledarja všeč, si jo lahko pretočite tu. Dopolnite jo z datumi in aktivnostmi.

Kako je izgledal naš lanski adventni koledar, si lahko ogledate tu. Jaz pa se že veselim letošnjega predprazničnega vrveža in vselja ob adventnem koledaju in odštevanju do božiča.

Dodaj odgovor