DIY: Vonj jeseni na domači mizi

Barvita jesen. Neponovljive slike narave, ki se počasi odpravlja na zimsko spanje. Kostanj. Buče. Vse to je lahko navdih za vašo jesensko dekoracijo. ??

Lani sem pripravila naravno dekoracijo – buča, kostanj in nekaj listov. Da bi bilo letos malo drugače in uporabno dlje ter večkrat,  sem se odločila da se tokrat ne podam v naravo ampak na raziskovanje po trgovinah. Navdušena nad ponudbo v trgovini KIK sem hitro našla vse, kar potrebujem za letošnji aranžma.

Odločila sem se, da letos uporabim podobne elemente kot lani ker so mi všeč, a aranžma vseeno more vseeno izgledati malo drugače kot lani.

Na največje veselje sem doma ugotovila da buča ni samo elegantna, ampak se v njej nahajajo še lučke. Kaj boljšega kot jesenska romantična dekoracija? ? Umetne liste sem dodala, da aranžmaju dodam malo barve, saj sem na okoliških zelenicah našla le rjave liste. Kostanj je prijazno prispevala moja tašča – preostanek ki ni končal na aranžmaju bova v prihodnjih dneh pridno pojedla ? Delček lesa pa je primeren za aranžma kot tudi za kakšno lepo pogostitev, tako da je uporaben čez celo leto.

Kakšni pa so oziroma bodo vaši jesenski aranžmaji?

Comments · 1

Dodaj odgovor