Dve, čisto sveži Kameleonki, se odpravljata na dopust

Juhuhu … tudi zame je prišel dan, ko iščem še zadnje malenkosti ki ne smejo manjkati na brezkrbnem dopustu. Čez nekaj ur se bom že predajala raziskovanju novih krajev, brezdelju, soncu in vsem radostim, ki jih prinaša dopust.☀

Ker seveda na dopust ne morem brez torbice, je prav posebaj za dopustniško potepanje nastala nova Kameleonka. No, ne ena … dve! ?

Ena – večja bo za plažo, druga pa za potepanje.

Kameleonka Beach (2 v 1) je dovolj velika za dve brisači. Ima tudi male predalčke za vse (ne)nujne drobnarije, ki pri poležavanju na plaži ne smejo manjkati. Lahko jo nosimo na rami ali pa kot nahrbtnik.

Kameleonka Travel (4 v 1) pa ustreza vsem look-om, ki sem jih spakirala za dopust. Je tudi zelooo uporabna ter seveda poletno navihana. Lahko jo nosimo na rami, kot nahrbtnik, kot torbo za čez ramo, ali na rami z malo daljšim ročajem.

Vas verjetno že zanima, kakšni sta ti dve moji novi popotniški Kameleonki? Wolaaa…tukaj sta!

Kameleonka Travel
Kameleonka Beach

 

 

 

 

 

 

 

Ker vse svoje torbice rada najprej preizkusim, bosta na voljo tudi za vas (šele) po 15. avgustu. Če pa sta vas že sedaj premamili, prednaročilo lahko oddate tu ➡ PREDNAROČILO KAMELEONKE

Ker je bilo fotografiranje Kameleonke na potepu po Balkanu zelo zabavno zame in za vas obljubim, da bosta tudi moji novi Kameleonki na dopustu veliko pozirali. Ko se vrnemo domov, pa vam razkrijem vse podrobnosti potepanja.

In sedaj se mogoče vprašate, zakaj pa šele takrat?

Letos sem postavila le en dopustniški izziv. Teh 14 dni poletnega potepanja bo čisto mojih. S čim manj telefona, družbenih medijev … da si naberem nove energije, odklopim, se posvetim kakšni dobri knjigi, soncu in seveda mojemu dragemu.

Tako. Mi se odpravljamo, vam pa želim, da se v tem času našega potepanja in iskanja super lokacij za fotografiranje Kameleonke veliko smejite, imate radi … sebe in svoje najbližje – ter ne pozabite ustvariti kaj lepega.

Se tipkamo kmalu … ?

Dodaj odgovor