Ideje za izdelavo adventnega koledarja

Bliža se praznični december in vsako leto se veselim presenečenj v adventnem koledarju, ki mi ga pripravi moja mami. Seveda, ga pripravim tudi jaz zanjo:-) Tako vsak dan do božiča z malimi pozornostmi – naj si bodo misli ali darilca – razveseljujeva druga drugo. Med iskanjem idej za letošnji adventni koledar sem se odločila, da nekaj preprostih in lepih, delim tudi z vami.🎄 🎁

Papirnate vrečke in obešalnik
Preprost, a zelo simpatičen koledar lahko sestavite iz obešalnika in lepih, papirnatih vrečk, ki jih zalepite z nalepkami, zaprete s kljukicami in zavežete z lepimi trakovi.

Foto: gofeminin.de I stampington.com

Naravno
Paketke lahko obesimo tudi na suhe veje, dodamo malo smrečja in v dom poleg predprazničnega vzdušja vnesemo tudi vonj narave.  

Foto: Lapin blu I La Petite Cuisine

Namesto daril, lepe želje
Lepe želje vedno polepšajo dan. Zelo lično jih lahko zavijete v ovojnice, ki jih zalepite z luštnimi nalepkami. Ali pa želje skrijete v prozorne plastične bukice, ki jih okrasite z malo vatke in lepim trakom.

Foto: blogovin.com I elbekind.blogspot.si

Preprosta darila
Darilca ali želje lahko lično zavijete tudi v škatljice od vžigalic ali kartonske rolice. Dodate le nekaj prazničnega papirja in dodatkov. Seveda pa ne pozabite tudi ne številke 🙂

Foto: toriejayne.com I Northstory

Darilca v kozarčkih
Meni zelo ljub koledarček pa sem našla na blogu Bonnemaman. Naredili so ga iz mini kozarčkov za vlaganje. Kako se dopade vam?

Foto: blog.bonnemaman

💡 Luštne mini kozarčke sem našla v Merkurjevi spletni trgovini.

👀 Ker so se mi ideje zdele zanimive sem jih z veseljem zbrala v članek. Avtorji idej so navedeni ob opisu. Slike so last ustvarjalcev.

Dodaj odgovor

Ta stran uporablja piškotke. Več...

Ta spletna stran uporablja piškotke. Če boste še naprej uporabljali to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali če kliknete »Ugrizni«, se strinjate.

Zapri