Izbira novega planerja

Ko nas začne božati sonce in dnevi postanejo daljši se začne tudi izbira novega planerja za leto 2018/2019. In ne, ne prebirate decembrske objave 🙂 Moj Busy B planer šteje leto od avgusta do avgusta.

Tudi letos so me navdušili novi izdelki. Če je bilo leto 2017/2018 pri Busy B namenjeno vijola odtenkom, je prihajajoče pretežno modre barve.

Busy B mi je všeč, ker je preprost, prostoren, pregleden ter ravno prav navihan in velik, da ga imam lahko vedno s seboj.

Planerju lahko dodamo tudi nalepke in pisala, da je komplet popoln. In verjetno vas zanima kakšen je moj letošnji komplet, ki bo beležil vse moje pomembne dogodke?

Če so vam ljubši večji in bolj pregledni planerji vam priporočam Učiline planerje: Zdaj je najboljši časTo bo moje leto in Ljubi svoje življenje. Za poslovne namene uporabljam slednjega in uživam ob načrtovanju novih poslovnih podvigov. Je prostoren, pregleden pa še vedno zeloooo lušten. In še vesela novica – trenutno je na voljo v Lidlovih trgovinah. Jaz sem svojega že kupila.

Kakšen planer pa vi uporabljate za svoje načrte?

Comments · 1

Dodaj odgovor