DIY: Poletne jeans hlačke

Wuhuuu, res neizmerno uživam v poletju – ne samo zato, ker imam takrat tudi rojstni dan ?, ampak ker je vse bolj veselo, nasmejano, sproščeno. In poleti si dovolimo tudi na naša oblačila dodati malo več drznosti in navihanosti.

Da bodo lepi poletni dnevi in večeri še bolj edinstveni, sem zbrala nekaj predlogov, kako svoje stare jeans hlače dodelate in osvežite.

 

Na spletni strani BestLookZone vam predstavljajo postopek osvežitve že obstoječih jeans hlačk s čipko.

? Če ste v dilemi, kje bi našle zanimivo čipko vam predlagam, da se podate v središče Ljubljane na sladoled in izlet, s potjo pa skočite še v Centromerkur ? Trgovina Gumb na Prešernovem trgu ima res širok nabor raznobravnih čipkastih lepotic!

 

 

Ana, ki ustvarja na blogu ModaCustom pa je jeans hlače svetlično olepšala kar s čopičem.

Če so bolj pri srcu češnje, pa lahko nasvet o predelavi najdete na blog TKSWAT.

Vedno lahko izberete tudi “in look” – perlice. Idejo o šivanju perlic na jeans si lahko ogledate v mojem zapisu o Jeans jaknici s perlicami.

Pa še zadnja, uporabna rešitev – kavbojke le malo “obrusite”. Ja, brez heca ?. Na blogu Stylecraze najdete vse podrobnosti o tem.

Jaz še tuhatm, kako si bom predelala svoje poletne jeans hlače. Imate vi že svojo idejo?

? Zanimive ideje sem z veseljem zbrala v članek. Slike so last ustvarjalcev, omenjenih ob zapisih. Naslovna fotografija je last ByGoods.

Dodaj odgovor