Nahrbtnik za poletna potepanja by Rayher

Nahrbtniki na vrvico so zelo praktični tudi za poletna potepanja. Ker sem trenutno zelo na tesnem z časom, sem iskala že narejenega, a na žalost hitro ugotovila, da večina ne ustreza mojim željam. Iskala sem nahrbnik, ki ni iz umetnega usnja, da ga lahko tudi operem; da ni tak, kot ga imajo (skoraj) vsi in kar je še najpomembneje – da se na mojih poletnih potepanjih zaradi umetnih materialov ne bom še dodatno potila po hrbtu. ?

Po nekajdnevnem iskanju sem ugotovila, da takega nahrbtnika ni. ? Če mi je všeč material, nima notrajnih žepov ali pa je preveč “običajen”.

Ampak! Kdor išče ta najde oziroma izvede plan B. “Dobro, potem pa poišči delno narejen nahrbtnik, ki ga boš lahko samo dodelala, da bo popoln,” sem si rekla in zavila v mojo najljubšo ustvarjalno trgovino Rayher. Ah … če bi vedela, da bo iskanje nahrbtnika tam tako zelo preprosto, plan A sploh ne bi obstajal! ?

Moj cvetlični izbranec je potreboval le nekaj dodelave in hitro postal  (skoraj) najljubši sopotnik na poletnih potepih ?

Ne samo da je res popoln, ker sem ga le malce obrusila in došila nekaj, zame zelo pomembnih, notranjih elementov, ima še nekaj, kar večina nahrbtnikov nima. Neizmerno mi je všeč to, da prav takega lahko kupite tudi same, ga pobarvate po svoje in imate unikaten ter izredno uporaben poletni nahrbnik. ? ☀ ?

Wuhuuuu…gremo na delo?✂?✏

Čas izdelave 30 min Zahtevnost ???⚪⚪

Material

  • nahrbtnik
  • 4 m srednje debele vrvice (v barvah nahrbtnika)
  • 2 m debele vrvice (v barvah nahrbtnika)
  • 40 cm širok kos bombaža
  • 40 cm zadrga
  • sukanec

Pripomočki

  • škarje
  • sukanec
  • šivalni stroj ali šivanka

Postopek

O nahrbtniku

 

V Rayherju najdete dva nahrbtnika – z motivom rožic ali listov. Meni je bil rožast bolj všeč. ?

Navdušena sem tudi nad tem, da ga lahko pobarvate, čisto po svojih željah ali pa pustite takega kot je. Moj je zaenkrat tak, kot je…mogoče pa s časom dobi tudi kakšno osveženo podobo. ?

 

Še nekaj čarobnih nasvetov …

? Obe vrvici za nahrbtnika sem kupila v Centromerkurju (v Ljubljani). Tam imajo res široko izbiro barv in različnih materialov. Blago za podlogo sem že nekaj časa nazaj kupila v Svetu metraže.

? Če imate malo več časa, lahko podlogo zelo preprosto zašijete tudi brez šivalnega stroja.

Midva z nahrbtnikom se že veseliva poletnih odkrivanj! Imate kak predlog, kam naj se odpraviva? ?

ℹ  Članek je nastal po ideji avtorice in ni sponzoriran s strani omenjenih trgovin.

Dodaj odgovor